Share

Rotterdam Marathon x Stay Future Proof

Stay Future Proof is trotse sponsor van de Rotterdam marathon. Dat doen we om veel redenen, maar vooral omdat de mentaliteit van de Rotterdam Marathon past bij onze overtuiging en aanpak: ‘wat onmogelijk lijkt, is mogelijk’ en ‘you never walk alone’!

 

Wat onmogelijk lijkt, is mogelijk

Het lopen van de marathon wordt gezien als een bijna onmogelijke prestatie. En toch lopen, naast de wereldtop, duizenden mensen op zondag 10 april de 42.195 meter. Net als alle mensen die zaterdag 9 april en zondag de 10e andere afstanden lopen, laten zij zien dat met doorzettingsvermogen en een growth mindset het onmogelijke, mogelijk wordt. Dat in elke situatie kansen en mogelijkheden liggen. Zij gaan het avontuur aan en zijn bereid uit hun comfortzone te stappen om hun doel te bereiken.

 

Het is precies die growth mindset die wij als strategiebureau ontwikkelen bij onze opdrachtgevers. In onze strategie, innovatie en transformatie trajecten staat “uit je comfortzone stappen” om het onmogelijke mogelijk te maken en zo kansen te verzilveren, centraal. Met ons sponsorship van de Rotterdam marathon sponsoren we iedereen met een growth mindset!

 

You never walk alone

Wat de Rotterdam marathon zo bijzonder maakt, is dat de honderdduizenden enthousiaste toeschouwers langs het parcours zorgen voor de support en een unieke sfeer die lopers de vleugels geeft hun doel te bereiken.

 

Het creëren van de juiste omgeving en sfeer om top-prestaties te leveren, vormen de essentie van de transformatie trajecten die we als Stay Future Proof doen. Immers is het bouwen van een cultuur waarin mensen worden gestimuleerd de ‘extra mile’ te gaan en anderen succes gunnen veel duurzamer. Team Stay Future Proof wenst iedereen, zowel de lopers, de vrijwilligers als de supporters, heel veel succes en plezier met de voorbereidingen.

 

Tot 9 & 10 april tijdens de 41e editie van de Rotterdam marathon!

 

You can do this!

No data was found
Not finished reading yet?

You might also like

Think Upside Down
There are a few snags to this way of thinking. The world is not static and adopting a static mindset ensures that you will be overtaken by all changes without being able to respond to it.
Think Upside Down – TEDxNyenrodeUniversity
Designing Digital Realities
Designing sustainable value, in this case through a Digital Reality, is not about figuring out what cool technical applications you can use. What it is about, however, can be broken down into three different steps. Read along to discover these steps.
how we play
How we play
what we do
What we do
Strategy
Innovation
Transformation
customer successes
Customer successes
toolkit