Share

Rotterdam Marathon x Stay Future Proof

Stay Future Proof is trotse sponsor van de Rotterdam marathon. Dat doen we om veel redenen, maar vooral omdat de mentaliteit van de Rotterdam Marathon past bij onze overtuiging en aanpak: ‘wat onmogelijk lijkt, is mogelijk’ en ‘you never walk alone’!

 

Wat onmogelijk lijkt, is mogelijk

Het lopen van de marathon wordt gezien als een bijna onmogelijke prestatie. En toch lopen, naast de wereldtop, duizenden mensen op zondag 10 april de 42.195 meter. Net als alle mensen die zaterdag 9 april en zondag de 10e andere afstanden lopen, laten zij zien dat met doorzettingsvermogen en een growth mindset het onmogelijke, mogelijk wordt. Dat in elke situatie kansen en mogelijkheden liggen. Zij gaan het avontuur aan en zijn bereid uit hun comfortzone te stappen om hun doel te bereiken.

 

Het is precies die growth mindset die wij als strategiebureau ontwikkelen bij onze opdrachtgevers. In onze strategie, innovatie en transformatie trajecten staat “uit je comfortzone stappen” om het onmogelijke mogelijk te maken en zo kansen te verzilveren, centraal. Met ons sponsorship van de Rotterdam marathon sponsoren we iedereen met een growth mindset!

 

You never walk alone

Wat de Rotterdam marathon zo bijzonder maakt, is dat de honderdduizenden enthousiaste toeschouwers langs het parcours zorgen voor de support en een unieke sfeer die lopers de vleugels geeft hun doel te bereiken.

 

Het creëren van de juiste omgeving en sfeer om top-prestaties te leveren, vormen de essentie van de transformatie trajecten die we als Stay Future Proof doen. Immers is het bouwen van een cultuur waarin mensen worden gestimuleerd de ‘extra mile’ te gaan en anderen succes gunnen veel duurzamer. Team Stay Future Proof wenst iedereen, zowel de lopers, de vrijwilligers als de supporters, heel veel succes en plezier met de voorbereidingen.

 

Tot 9 & 10 april tijdens de 41e editie van de Rotterdam marathon!

 

You can do this!

No data was found
Not finished reading yet?

You might also like

Vision without strategy is a daydream, strategy without vision is a nightmare
To remain successful in today’s rapidly changing world, it is essential for organizations to have a clear vision and strategy. Often, the importance of involving employees in shaping this vision and strategy is ignored. This is a missed opportunity! Engaging employees in this process leads to greater involvement and motivation.
Want to increase impact? Change behavior.
We humans make thousands of choices every day. It might surprise you but 95% of these choices are made unconsciously. Imagine if we had to make all these decisions consciously. We’d have no energy left for the fun things in life. Our unconscious choices aren’t random; they’re based on past experiences, intuition and emotion.
Another new start for Pieter Pot?
At the beginning of this week, it became possible again to purchase products from Pieter Pot. The packaging-free supermarket has reopened its online doors after being declared bankrupt at the end of 2023. A bankruptcy that was partly a result of the company’s success.
how we play
How we play
what we do
What we do
Strategy
Innovation
Transformation
customer successes
Customer successes
toolkit